SPUL bij de mensen thuis

Bij een ander kijk je vaak je ogen uit. Hoe leuk is het dan om ons SPUL in het interieur van een klant te zien opgaan. Of hoe juist dát ene SPUL item  op een originele manier de eyecatcher wordt.
Kijk hier naar de foto's die klanten ons hebben gestuurd en zie waar ons SPUL terecht komt!
Altijd leuk om verrassende en verfrissende ideeën op te doen!

Wil jij ook je aankopen delen? Mail dan naar [email protected]

De groentewinkel in Buitenpost was op zoek naar brocante items om hun winkel mee aan te kleden en hun artikelen in aan te bieden. 

't Grientewinkeltsje: 
'SPUL heeft goed geluisterd naar welke uitstraling wij wilden in onze nieuwe groentewinkel. Ze hebben daarbij alle SPULlen bij elkaar gezocht en er mede een pracht van een winkel van gemaakt. Bedankt SPUL!' 

'In de keuken mag ik helemaal los wat betreft de retro spullen.' Dat houten koffiefilter houdertje is dan ook geen vreemde eend in de bijt in deze gezellige keuken!

Het was helemaal af... behalve.. de prullenbak! Die stond gelukkig nog in de kraam van SPUL! Nu is het compleet kamperen in retro stijl met deze prachtige vouwwagen, origineel uit.. jawel de seventies!

Wie schuift hier níet bij aan.. Met de fondueset van SPUL werd dit vast een heel geslaagde maaltijd! Ideaal voor op de camping, buiten in de tuin of gezellig straks weer binnen als het weer kouder is. 
En hoe slim is het tafeltje gemaakt, van dat super kussen! Een goeie om te onthouden..

Een West Germany vaas uit de Fabiola serie.. zo leerden wij. En deze klant kan het weten want ze heeft er meer. Véél meer! Hoe tof dat wij dan net die ene (rechts onderste rij) kunnen leveren die er nog niet was! Er staat er nog 1 te koop voor wie ook zo'n prachtige collectie compleet wil maken of er 1 wil beginnen..

Er was een ware run op deze set van een tuinstoel en bijpassende stretcher. De mensen van @BonteBussie waren er direct bij en gebruiken de tuinset bij hun volkswagen T1. -welke je trouwens kunt huren voor een dagje uit in stijl, toffe bruiloft of een familiefeest. 
Wat ons betreft heeft de set een goeie plek gekregen, het is een prachtig plaatje!

Zelf hadden we dit geëmailleerde schaaltje op onze paastafel, maar hij doet het altijd goed met zijn prachtige gele kleur. Het was een persoonlijke favoriet, maar gelukkig heeft het een 'heerlijk' plekje gekregen!

Haltafeltje wordt salontafel. Gewoon een stukje van de pootjes afgehaald en je hebt een unieke salontafel!
'Met de ladekast was ineens de televisie-hoek af,' aldus deze klant. Soms kan een kast, een tafeltje of een ander item de balans geven waar je naar op zoek was.


De kussentjes zijn gekocht bij SPUL en geven nét die extra brocante touch. 
De klant heeft deze kist een prachtige grijs/blauwe kleur gegeven waardoor hij helemaal opgaat in het interieur.

Wij horen bij SPUL regelmatig van klanten hoe fijn het is om te camperen in retro stijl; 'je gaat weer terug naar de tijd van toen waardoor je automatisch al wat onthaast.'

Deze klanten zijn er goed in geslaagd deze sfeer in hun caravan te creëren waarbij brabantia, emsa en de gehaakte dekens natuurlijk niet mogen ontbreken!

Kijk deze jongen eens blij zijn in zijn nieuwe kamer! Het bed was er al, alleen het nachtkastje werd nog gezocht. En zie hier, alsof ze altijd al bij elkaar hebben gestaan! 

Een kleine piloot in spé! Zijn moeder kwam het KLM-koffertje tegen bij SPUL en was er gelukkig snel genoeg bij. Zijn kostuum is nu zeker helemaal compleet. Veilige vlucht kerel!

Wat doe je als je heel graag een 'Brabantia Diana' thermoskan wil?Deze klant kocht bij ons een thermoskan, en liet deze bestickeren met een 'diana' print! Origineler krijg je m niet!

Hier worden wij blij van! Ook in de buitenkeukentjes van de jongere keukenhelden kan je niet zonder het oerdegelijke emaille en het retro plastic servies natuurlijk!

 Ook in de tuin doet SPUL het goed. De oude aardappelen emmers fungeren prima als stevige planten potten. 

De emaille pannen geven door hun heldere kleuren een vrolijk contrast in de tuin. 

Van deze weegschaal is een prachtig tafeltje gemaakt. Als kunstobject, of bijzettafeltje; beide doen het goed. Wat ons betreft geslaagd project!